Home > Nincs kategorizálva > Razldazl Pearl

Razldazl Pearl

május 25th, 2020

Razldazl Pearl, Larkhill Jo x Lughill Rose (Brickfield Blaze x Crory Country), Dolores Rurth Razldazl kennelének kiemelkedő tenyészszukája volt. Ő maga a “Puppy Oaks” vagyis a “kölyök” (max. 2 éves) szukáknak rendezett Szuka Díj győztese volt Írországban (18ezer Euro díjazás 2006-ban). Utána indult a felnőtt Szuka Díjon is, a Consolationbe jutott.

A 2004-ben született szuka pedigréjén a legszembetűnőbb, hogy Daleys Goldra van vonaltenyésztve 4:3-ban, vagyis az apai vonalon a negyedik, az anyain a harmadik generációban szerepel. (Tehát apai ükapja és anyai dédapja ugyanaz a kan.) De vegyük észre azt is, hogy Daleys Gold nagyanyja, a Skipping Chick nevű, kimagaslóan örökítő szuka is négyszer szerepel Pearl ősei között, kétszer az anyai, kétszer az apai vonalon.

Pearl maga olyan kölyköknek adott életet, mint például:

Razldazl Pearl

Razldazl Jayefkay (Kinloch Brae-től): Wimbledon pályacsúcs, Angol Derby elődöntős, ahová veretlenül jutott, de ott csak ötödik lett és így kiesett.

Razldazl George (Kinloch Brae): Angol Deby döntős, Ír Derby győztes 2011.

Kingo (Kinloch Brae): több Group 1 verseny győztese Írországban.

Razldazl Rioga (Brett Lee-től): szintén több Group 1 verseny győztese Írországban.

Makeshift (Razdlazl Billy-től): egy Group 1 győztese.

Razldazl Bugatti (Brett Lee): Ír Derby döntős 2011-ben, amikor féltestvére, R. George megnyerte azt, tehát Pearlnek is volt olyan éve, amikor 2 kölyke is nagy Derby döntőjébe került különböző apáktól. Méltán tüntették ki ebben az évben a Brood of the Year (Év Tenyészszukája) címmel Írországban. Összességében a kölykei fele jutott el top / kiemelt versenybe!A lányaitól született unokái közül páran biztosan emlékeztek Razldazl Lolára, a 2017-es alsónémedi FCI EB szuka győztesére. 🙂 Neki 2018-ban születtek Droopys Roddick-tól kölykei Németországban.

Nincs kategorizálva